Moinat bouw

Moinat Bouw Amsterdam

 

Alweer meer dan 10 jaar met hartenlust aan het bouwen in Amsterdam en omstreken

Van renovatieverbouw tot onderhoud, alles wordt vakkundig en vakbekwaam gedaan. Communicatie is hierbij altijd het sleutelwoord gebleven. Communicatie en de kwaliteit/prijsverhouding leiden keer op keer tot grote klant tevredenheid. Of het nou om simpel of luxe gaat, het resultaat staat als een huis.
Ook wij doen aan groen bouwen. Het gebruik van duurzame materialen, scheiden van afval, isoleren en informeren moet een bijdrage leveren aan een beter milieu. Doormiddel van verstrekken van informatie, hulp bij aanvraag subsidie helpen wij u hier graag bij.
Vanaf de ontwerpfase tot nazorg zijn wij graag betrokken bij het project. Door vroeg in het traject te stappen kunnen wij de klant ontzorgen.
Het ontzorgen van klanten wordt behaald door bijvoorbeeld het inschakelen van architect bij ontwerpfase. Meedenken van de aannemer zelf in de mogelijkheden en het daaraan verbonden kostenplaatje. Het maken van constructieberekeningen/tekeningen door vaste constructeur. Het contact met de gemeente en aanvragen van vergunningen. 1 contactpersoon voor al uw vragen of opmerkingen tijdens het proces. Door de garantie en nazorg komen we samen altijd weer tot een kwalitatief betaalbaar eindresultaat dat voldoet aan de verwachting.
In Amsterdam werken we samen met een vast schildersbedrijf en een vaste slotenmaker

[button color=”#FE680A” background=”#002A31″ size=”medium” src=”contact”]NEEM CONTACT OP >>[/button]

 

Logo Moinat PMS (2)